sidearea-image
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi a ultra. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae an sodales dolor.
Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
+49 30 24041420
ouroffice@revolver.com
Follow us
 

Dyrt att köpa en gräddsifon?

Sometimes the simplest things are the hardest to find. So we created a new line for everyday life. All year simplest things are the hardest to find you.

Att köpa en gräddsifon är någonting som kan vara en dyr historia – men måste det verkligen vara det? Visst, man måste alltid köpa till nya patroner till sin gräddsifon, och i slutändan så är det dessa som kommer att kosta pengar, men hur ligger det till med själva gräddsifonen i sig?

Precis som man kan tänka sig så är gräddsifoner oerhört varierade i storlek, material och kvalité. En del är något billigare, gjorda av plast och kan lätt gå sönder om man kanske råkar tappa den i golvet eller så blir effekten helt enkelt bara sämre med tiden medan det finns lite dyrare varianter som är av stål och som definitivt håller under en längre tid. Vidare så finns det ytterligare aspekter till varje variant som just till exempel storlek, effekt och plats för antal patroner med mera, men i det stora hela så kommer det att komma att handla om patronerna i slutändan.

Köp en gräddsifon som du tror att du kommer att vara nöjd med. Om det blir några hundralappar dyrare eller billigare kanske inte gör så mycket. Se bara till att använda den flitigt så att du faktiskt får lite värde för pengarna också. Kom ihåg att gräddsifoner kan användas till väldigt mycket mer än bara grädde då det även går att göra mousser, tillbehör till soppor och annat.

Hur var det med patronerna?

Det var ju de där patronerna också. De är en återkommande kostnad och är därmed någonting man kommer att behöva köpa kontinuerligt. Gräddsifonen finns alltid kvar, men patronerna tar slut eller så blir de i värsta fall gamla och tappar sin effekt. Låt inte dina patroner ligga i ett hörn någonstans i skafferiet, utan använd dem innan de blir dåliga!