sidearea-image
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi a ultra. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae an sodales dolor.
Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
+49 30 24041420
ouroffice@revolver.com
Follow us
 

Patroner till gräddsifon

Sometimes the simplest things are the hardest to find. So we created a new line for everyday life. All year simplest things are the hardest to find you.

Gräddsifonen är ett mångsidigt redskap i köket, och även om den primärt används för att göra grädde och för att dekorera med grädde så finns det mängder med utrymme att använda sin gräddsifon för till exempel såser, soppor och olika mousser till mat. Ofta så ser man kockar och bagare använda gräddsifoner för att göra snygga och välsmakande dekorationer till sina mat- och bakverk, så varför inte göra som dem och även göra det du med?

Eius lorem tincidunt vix at, vel pertinax sensibus id, error epicurei mea et. Mea facilisis urbanitas moderatius id. Vis ei rationibus definiebas, eu qui purto zril laoreet. Ex error omnium interpretaris pro, alia illum ea vim. Lorem ipsum dolor sit amet, te ridens gloriatur temporibus qui, per enim veritus probatus ad. Quo eu etiam exerci dolore, usu ne omnes referrentur. Ex eam diceret denique, ut legimus similique vix, te equidem apeirian definitionem eos. Ei movet elitr mea. Vis legendos conceptam ad fabulas vituperata.

Mea facilisis urbanitas moderatius id. Vis ei rationibus definiebas, eu qui purto zril laoreet. Ex error omnium interpretaris pro, alia illum ea vim. Lorem ipsum dolor sit amet, te ridens gloriatur temporibus qui, per enim veritus probatus ad. Quo eu etiam exerci dolore, usu ne omnes referrentur eam.

Det finns två stycken olika typer av gräddsifoner – de som drivs via kolsyra och de som drivs via lustgas. Den sistnämnda är den absolut vanligaste och den som vi kommer att fokusera på i denna artikel. Med hjälp av gräddsifonen så kan du som sagt göra mycket i köket, men det krävs trots allt en extra komponent för att få det hela att fungera, och det är den nämnda lustgasen. Dessa lustgaser infinner sig i patroner som du kan köpa i valfritt stort pack. Om det bara är för någon enstaka fest så kan det förstås räcka med att man bara ett par stycken paket. I regel så håller varje patron i allt mellan ett till tre stycken användningar och därefter så måste den bytas ut.

Köp rätt mängd patroner

Även om det vid stora fester kan verka bra att köpa fler patroner än vad man egentligen behöver för att spara till ett senare tillfälle så är detta ingenting vi direkt rekommenderar då patronerna kan tappa sin kvalité allteftersom att tiden går – se istället till att använda upp dem. Experimentera gärna med matlagningen eller så gör du helt enkelt lite extra grädde.

Patroner till gräddsifonen köper du helst på nätet. De finn förstås att köpa i många butiker, men det är svårt att hitta storpack, så köp istället hem i förtid via nätet och få hem tills det att de ska användas till festen!