sidearea-image
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi a ultra. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae an sodales dolor.
Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
+49 30 24041420
ouroffice@revolver.com
Follow us
 

Patroner till gräddsifon

Sometimes the simplest things are the hardest to find. So we created a new line for everyday life. All year simplest things are the hardest to find you.

Gräddsifonen är ett mångsidigt redskap i köket, och även om den primärt används för att göra grädde och för att dekorera med grädde så finns det mängder med utrymme att använda sin gräddsifon för till exempel såser, soppor och olika mousser till mat. Men för att använda sin gräddsifon behövs en väsentlig del till den: patronerna.

Patroner till gräddsifoner

Det finns två stycken olika typer av gräddsifoner – de som drivs via kolsyra och de som drivs via lustgas. Den allra vanligaste är de som drivs på lustgas, och det är också just dem som man använder till grädde, och för detta behöver man patroner. Dessa patroner kallas för gräddpatroner, eller lustgaspatroner, och är både lätta att använda och ser till att det alltid blir rätt konsistens och mängd på grädden. Gräddsifoner blir ett allt mer populärt tillbehör att ha hemma i köket, och är hemmakocken och hemmabagarens nya bästa vän!

Lustgaspatroner säljs i 10-pack, men det går även att köpa en större låda med 360 patroner på en gång för den som vet med sig att de ska använda gräddsifonen mycket. Lustgasen är egentligen ämnet N20, eller kväveoxid, och i varje patron finns det 8 gram av detta ämne. Patronerna är tillverkade av återvinningsbart stål och per 8 gram räcker det till ungefär en halv liter grädde. Den främsta tillverkaren är det välkända märket MOSA som finns hos flera återförsäljare, och dessa brukar även sälja gräddsifoner, så passa på att köpa allt på en och samma gång!

Köp rätt mängd patroner

Hur många patroner man ska satsa på att köpa beror lite på hur mycket man har tänkt att använda gräddsifonen, och inom en viss period. Om man bara tänker använda den till en fest så kan det så klart räcka med bara ett 10-pack, men det kan ändå alltid vara bra att ha ett par i reserv hemma. I regel så håller varje patron i allt mellan ett till tre stycken användningar och därefter så måste den bytas ut.

Att köpa på sig en stor mängd med patroner bara för att ha liggandes hemma är inget att rekommendera, då patronerna tappar sin kvalité med tiden. Men då gräddsifoner går att använda till mycket annat än att bara dekorera sina bakverk, så kommer du definitivt att hitta mer att använda patronerna till – läs gärna inlägget om fördelarna med gräddsifoner här på gräddsifon.se. Glöm inte att köpa patronerna i tid till festligheterna, och gärna på nätet!

Mer information om gräddsifoner hittar ni här på gräddsifon.se.